Expertise in asfalt- en betonzagen

Al doende leert men, want in de praktijk lopen dingen vaak anders dan gepland. Onze klanten profiteren van alle ervaringen die we tijdens onze werkzaamheden hebben opgedaan. We werken met vaste machinisten en wisselen onderling uit wat voor tegenslagen we tegenkomen en oplossen. Na bijna 25 jaar zagen heb je bijna alles wel een keer meegemaakt. Onze klanten besparen tijd en onnodige faalkosten doordat wij dingen zien die door anderen vaak gemist worden. Meedenken vinden we vanzelfsprekend.

Het meest geavanceerde zaagmaterieel in eigen huis ontwikkeld

Het materieel van ABX is het meest geavanceerde op de markt en we voeren met gemak ca. 3000 zaagopdrachten per jaar uit. Onze machinisten zagen sneller, zorgvuldiger en slimmer dan concurrenten. Zo is de in eigen huis ontwikkelde 480pk zaagtruck de meest geavanceerde zaagmachine ter wereld. Zijn voorganger kende op dat gebied ook al geen concurrentie, maar dat weerhield ons er niet van om een nog betere truck te ontwikkelen. We blijven onszelf en ons materieel verbeteren. Het zit in onze genen om voortdurend te evalueren en te innoveren.

Expertise inzetten loont direct:

• We werken snel. Overlast voor weggebruikers, omwonenden en voorafgaande of opvolgende werkzaamheden blijft beperkt;
• We zagen met aandacht. Bij de aankomst op een project én tijdens het zagen houdt de machinist zijn ogen goed open om de werklocatie te scannen op mogelijke problemen;
• We zagen met speciale, allernieuwste technieken, precies diep genoeg, om probleemloos te kunnen uitbreken zonder schade te veroorzaken aan het wegdek door nog vastzittend asfalt.