Flexibel, kritisch en toegewijd. Dat werkt het best.

Wat alle medewerkers van ABX zaagmij verbindt, is het plezier dat we in ons vak hebben. We zijn en blijven leergierig en blijven leren van onze ervaringen in de praktijk. We zien het als een sport om onze prestaties en materieel te blijven verbeteren. Door onderling goed te communiceren over de klussen die we afronden, blijven we up to date.

Communicatie met onze opdrachtgevers is eveneens cruciaal. Door van te voren heldere afspraken te maken en op elk vlak mee te denken, kunnen we elk project efficiënt aanpakken. Dat betekent vaak ook dat we vragen stellen over zaken waar de uitvoerder nog niet bij stil gestaan had. We gaan er nooit vanuit dat altijd alles goed geregeld is. We zien het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze kennis te delen. We zorgen er zoveel mogelijk voor dat we zelf de vinger aan de pols houden. Het zijn dan niet altijd dingen waar u aan denkt, maar wij gelukkig wel. Voor de meeste van onze opdrachtgevers is het zaagwerk iets dat ieder jaar maar een paar keer voorkomt. Voor ons is het dagelijks werk, met allerlei mogelijke knelpunten en problemen die we liever voor zijn.

Dankzij ons enorme werktempo en ruime aanbod in materieel, kunnen we flexibel plannen. Het komt bijna nooit voor dat klanten op ons moeten wachten. Heeft u ons nodig? Neem snel contact met ons op en dan zorgen we dat het zaagwerk snel geregeld wordt.